Sunday, June 7, 2015

WOOP : Big Mission DUMEX MAMIL


Assalammualaikum...

Minggu lepas dapat mission dari Dumex Mamil, punya lah banyak Big Mission yg mereka bagi..Anak saya tak minum susu ni, jadinya saya tak mampu nak completekan kesemua big mission. Tapi Kit Eklusif Mamil saya minta juga, saje nak bagi Zahra rase susu mahal.. hehehehe.. tujuan buat big mission sebab nak kumpul point sebanyak yang boleh supaya boleh redeem mcm2 hadiah.. sebelum ni dah redeem Fabreze To Go 75ml 2 botol, alhamdulillah dah selamat sampai ari Khamis minggu lepas..sekarang tgh tggu redeem Hi5 backpack Mamil sampai pulak..tggu dalam masa 2 3 miggu..buat masa ni sangat puas hati dan seronok guna WOOP.my ni..hehehe


Sekian  untuk harini :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...