Tuesday, June 2, 2015

FREEBIES received from WOOP : BLACKMORES COLLAGEN 10,000mg


Assalammualaikum..

Selepas hari received REXONA FRESHPROTECT esoknye dapat pulak BLACKMORES COLLAGEN dari WOOP.my...dua2 ni Big Mission di completekan pada masa yang sama.. ingatkan completekan mission je utk dapatkan point, rupa2 nye dapat jugak kit..Alhamdulillah.. hampir sebulan juga baru dapat kit ni, kita pon dah lupa..hehehehe.. Macam haritu juga (entri sini) sape nak barang FREE boleh sign up kat WOOP.my..ikut je arahan nye..

Apa yang dapat??

2 botol BLACKMORES COLLAGEN 10,000mg + VOUCHER RM10..

- BLACKMORES COLLAGEN 10000mg di pertingkat dengan Grape Seed Extract dan Vitamin E untuk keremajaan kulit lengkap dalam masa 6 hingga 12 minggu. Kolagen menjana semula dan pembaikan kulit, disamping menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru.

3 comments:

  1. Wahhh bestnye, Mahal x blackmore collagen ni kalau jual kat kedai??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahal jugak awak.. klu kat watsons utk 10,000mg dalam RM168.50 ad 10 botol.. yg 1000mg 2botol RM20 lebih camtu..

      Delete
  2. Good sharing, Blackmores Collagen 10,000mg which is enhanced with Grape Seed Extract and Vitamin E for complete skin rejuvenation in just six to 12 weeks. If your collagen breakdown in your skin is much faster and at a higher rate than what your body is manufacturing and the amount you are taking via collagen drinks/ supplements, you may need a longer time to see the benefits of collagen. For detail visit:
    http://kidbuxblog.com/blackmores-introduces-collagen-10000mg-to-fight-the-effects-of-stress-and-maturing-hormones/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...