Monday, June 1, 2015

FREEBIES receive from WOOP : REXONA FRESHPROTECT kit


Asslammualaikum...

Minggu lepas saya receive REXONA FRESHPROTECT KIT dari WOOP.my...WOOP tu apa?? WOOP tu singkatan untuk Women of Opinions.. seronok tau guna WOOP tu.. mula tu saje2 la join, nampak iklan kat FB.. FREE je sign up.. lepastu jawab survay2 yang dia bagi..dia ada 2 bahagian, 1 Daily Mission (jawab survay biasa2) dan 1 lagi Big Mission (buat apa yg dia suruh, cth share gambar or video etc)..dah jawab or buat ap yg dia nak akan dapat points, kumpul point lepastu kalau dah cukup kita boleh redeem dengan barang or voucher...seminggu 1 barang je boleh redeem.. 

REXONA kit ni kat kategori Big Mission.. buat bg complete mission rexona, lepastu nnt dia hantar free kit kat kita.. PENTING! Sebelum buat mission tu pastikan anda isi betul2 alamat dan nama kat bahagian Edit Profile.. sebab nnt dia nak hntar apa2 FREEgift dia xbg tau kat kita.. aritu kes rexona ni org gdex col sebab alamat tak complete..mujur no.phone ada, kalau tak memang xdpt la...hehehehe

Apa yang ada dalam Kit??

REXONA FRESHPROTECT WOMEN and MAN
- tidak melekit dan dirumus khas dengan mikro badan yang responsif teknologi (body-responsive microcapsules technology) yang melepaskan aroma tahan lama yang membolehkan wanita aktif seperti kita ni untuk menikmati kesegaran di sepanjang hari...bau haruman yg lembut membuatkan lebih berkeyakinan untuk melakukan sebarang aktiviti..

REXONA VOUCHER RM3 x 3
- setiap voucher hanya untuk 1 pembelian sahaja, boleh beli kat WATSONS sahaja..




Okey itu sahaja untuk harini... daaaa..





1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...