Sunday, May 10, 2015

Sunday BR Sundae

Happy Sunday uolsss...aaannnddd Happy Mothers day utk semua yg sambut hari ibu nih..weols xsambut hari ibu sbb bg weols hari2 adalah hari Ibu..cuma hari ibu ni spesel sbb semua shopping compleks ada sale lah kot...ekekeke..ke mane2 ad jer sale utk hari ibu...bunga la baju la mcm2 yg berkaitan..

Petang tadi En.suami ajak keluar, nak belanja Cik Zahra makan aiskrim..Ingatkan nak belanja makn eskrim kat taman mcm selalu, rupanye melencong ke tmpat lain..ekekeke.. kita ke AEON JUSCO...

punye la ramai orang, ada sales mothers day gamaknye, semua tempat beratur panjang je dgn orang...tempat roti ramai org, kat jual eskrim tempurung kelapa pon ramai, kedai mkn pon ramai..hehehe.. tapi En.suami nak belanja eskrem len, bukan nie...


Aiskrim Baskin Robbins!! Jakun jap..hahaha..1st time makan eskrim nih, muka teruja je..mula2 ingat nak oder 1 ke eskrim yg ad waffle tu, pastu tukang jual tu kata 2scoop je aiskrimnye..en.suami rase mcm sket sbb tukang jual tu tnjuk besar mcm comel je..jadinye beli ler dua.. sekali dah dapat idak ler kecik sangat, 1eskrim tu boleh la makan berdua skli ngn cik Zahra.. last last makan smpai kembang2 tekak nak bg perabis.. huhuuu

Kitorg beli Aiskrim Waffle Berry Sundae, ada Waffle Rangup, pisang, strawberry, aiskrim plak pilih strawberry Cheescake and chocolaye Chip, harga RM19...lg 1 Aiskrim Chocolate Dipped Waffle Sundae, ada Waffle Rangup bersalut coklat, aiskrim pilihan Perasa Mint and Chocolate chip pastu ad sos caramel, harga RM19.50.


Dah habis makan aiskrim ajak Cik Zahra jalan2 jap dalam Jusco.. Pastu En.suami ajak masuk dalam pasaraya AEON nak belanja SUSHI!!! Yeeaaayyy!! Seronok hokey, makanan kesukaan ku..hehehehe.. kurang tros rase sakit migrain.. :p


Okeylah, nak landingkan CikZahra.. esok nak kerja dah...tata uols...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...