Saturday, May 9, 2015

REVIEW Miniature Dior Perfume by DindaShopaholic


Weeehuuuu!! 1st time dapat nih teruja hokey.. botol semua comel-comel & kiut miut jer, baunyer jangan cakap la..memang sedap yg amat..hehehe..aku ni bukan la seorg pemakai perfume sangat, actually my sister ada jual perfume, so memula beli yg botol kecik  yg tester tu je utk pakai calit calit kat baju n kat cadar bilik..sekali anak dara sorg ni buat main macamana ntah sampai habis licin perfum tu.. heh, alang alang bek ak beli perfume betol besar tu je..ekekeke..



Bau punya bau, alahaiiiii awat semua bau sedap je nih..bau sampai pening nak pilih yg mne satu...last last ak pilih set Miniature Dior ni je, senang! ada 5 bau len-len, idak ler boring bau same, pastu kang xsabar bg habis sbb nak bli bau len plakkan...ngadaaaa...ekekeke

Miniature Dior Perfume nih adalah jenis GRED 5A from Dubai, beli dekat DindaShopaholic. Kalau korang nak beli yg Ori Reject pon ada...banyak jenis perfume ad jual kat sini, sukaaaaa!! Senang cerita macam2 la ada, Tudung, Shawl, Instant Shawl, dll..





Happy Shopping!!

2 comments:

  1. Terbaek!!! ada stok baru yg lg best... jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh tidakkk..yg ni pon rase2nye 2 3bln baru habis...huhuuu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...