Thursday, April 23, 2015

Nuffnang??


Nuffnang.....hurmmm... korg pakai nuffnang x kat blog?? Korg tahu x nuffnang tu apa?? Alaaaaa, yg iklan letak kat blog tu... haihhh nak ckp pon susah, sebab ak pon xbrape faham sangat dgn nuffnang nie..kikikiki

Yang aku faham nuffnang ni sebuah syarikat pengiklanan yg datang singgah kat blog kita..dengan syarat korg rajin update blog dan traffic or viewer blog korg bnyak...yela kalau blog kau xde sape yg tengok buat ap dia singgah?? Xke buang mase dia....huahuahua.. pastu nnt dia akan bayar kita, kalau org klik iklan tu tu bertambah la bayaran dpt.. kire bonus la....

Ecececehhhhh, semangat la korg hupdate blogkan lepas nie....mata duitan ekekekeke..yg penting tepuk perut tanya selera nak makan ap harini..



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...