Sunday, April 19, 2015

Kedai Kecewa


Timor Palace, tempat ni kat Taman Dagang Avenue Ampang Kuala Lumpur. Kitorang mmg suka makan kat sini, makanan goreng2nye semua sedap. Tomyam n sup kuahnye pekat n pedas, mmg kene dengan selera... kalau diikutkan ad la nak 10x mkn sini, since baru kahwin lg .... tapi ni cerita dulu la..

Tadi kitorg repeat dinner kat sini sebab xtau nak g mkn mne lg yg bes. Tapi kecewa akhirnya sbb mkn xpuas hati..
Sampai kedai ni xramai pelanggan (sebelum ni kalau g ramai org).

1. Pelayan ntah kemana, tggu lame nk amik oder. Padahal xde org pon kdai. Kne panggil pulak..

2. Pelayan salah tulis menu ke tukang masak salah xtau la.

3. Tunggu bt air lame kot.. dah la lme salah bg air pulak...

4. Makan pon same salah bg.. pastu org dah mkn ad sorg lg pelayan bg mknn yg betol...

5. Makan semua mcm kureng je..


Kentang goreng xltak garam. Air semua kurang manis tapi pekat jadinye kelat ke pahit ntah..huhuuu


Mehun Tomyam, portion kurang dr dulu, mee mcm dah kembang, kuah kurang, cair, kurang pedas..

Sup ekor, xpedas n masaaammmm..


Erkkkkk, dulu ku rase berbaloi mkn kat sini wlpun mahal... sekarang rase membazir mkan kat sini!! Nasib baik kat rumah dah masak nasi + tumis ikan bilis garing dgn kentang.. makn dgn kicap lagi sedap...





** sape2 nak share tmpat mkn sedap Area Ampang boleh tulis kat komen ye.. :)



1 comment:

  1. Da lamaaa ban kedai ni...
    Kedai mkn yg selalu kitorg mkn yg sedap n sgtttt pntas...tu nun kt taman dagang blkg ngadap lrt...jln masuk ikot nk g psr mlm tu terus je smpai smpang 3 belah kanan...
    Rege cm standard je kot...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...