Monday, April 27, 2015

Happy Birthday!!

Sabtu lepas birthday abang aku, dia belanja weols makan udang sambal.. sedap habaq hanggg... macam xpenah makan kann kannn... ni lain sket hokey, sebab ni udang dia mancing sendiri, dia kumpul yg besar pastu masak bg kitorg makan...hehehehe.. tenkiuuuu.. sory gambar xde, dah nmpak mkn sedap semua lupaaaaa... lalalalaaaaa

Ptg sket abg lg sorg dtg bawak kek n kepak ayam madu... kek red valvet ngan kek apentah warna putih tu, yg putih tu sedappp...sebab crem dia ad buah2 kot tu yg sedap.. abg beli kat Pistachio..



Ni ler bithday boy nye, korg kalau nak risek2 tempat macing dia katner boleh tgk kat blog Perisek...


Anak manja ni 1 hari dia nangis merengek, bkan nak men kat spupu2 dia.. ni sengeh lebar lps bawak dia ronda nek kereta...haihhhh....Anak anak...


**Selamat Ulangtahun kelahiran yg ke-** buat abangku, semoga Allah panjangkan umur, diberikan kesihatan dan dimurahkan rezeki...aminnn..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...