Monday, March 9, 2015

PixaJoy

Assalamualaikum...
Kita nak cerita pasal Pixajoy harini... weeee excited nak tunggu 1st Album kita sampai kat umah..heheheh
Ceritanye aritu boss xde 1 hari g meeting, keje pon semua dah settle... punyelah xtentu arahkan, ngantuk dah mmg lah..tp xkan la nak tido kan, xsenonoh sgguh la perangai tido time office hour..klu time rehat tu len cerita la....
Dah tu belek2 la henpon...belek ape pon xtau la semua di tekan2.. last2 tgk2 la gmbar yg mcm2 smpai memory pon dah low..hehehe..time tu la baru teringat nak cuci gambar2 tu semua... gambar Zahra waktu baby, gambar kahwin, gambar honeymoon, gambar g zoo...banyak ko, belum gambar raya lg..huahuahua
So time tu la mengGOOGLE cari cuci gambar online..kot kot ade kan.. semua blog dibacanye...jumpa la 1 blog ni (blog ape nama lupa dah) dia print gambar kat Pixajoy.com.my... yg best nye kat pixajoy ni ada App Mobile...so bile2 mase je korg boleh edit photo kat situ..hehehehe..
yg kat bawah skli tu kita punye, bru try print yg gambar zahra, nak tgk best ke x.Sekarang kat pixajoy photobook Mini Softcover 6"x6" RM10 ad 36page..valid sampai 15 Mac 2015 ye kawan2..hehe..

Ok lah tu je utk harini, nnt dah sampai kita tunjuk kat kawan2 ye.. ♥




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...